[Swedish] - Rollspel

[Swedish] - Rollspel

Written by:
David Baldacci
Narrated by:
Mats Eklund
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
February 2014
Duration
13 hours 33 minutes
Summary
Sean King & Michelle Maxwell del 2

En mördare gäckar polisen. En ung kvinna, stripteasedansös visar det sig, hittas död och svårt sargad. På brottsplatsen har gärningsmannen lämnat märkliga spår som tyder på att han iklätt sig rollen av en seriemördare som härjade i Kalifornien under 1960-talet. Nästa offer är ett par ungdomar. Samma märkliga signaler från gärningsmannen. Polisen vet nu att fort-sättning kommer att följa.

Robert Lee Battle är en av Virginias rikaste och mest ansedda män. Men det finns sprickor i den välputsade fasaden. Battle är en osympatisk familje-tyrann och det utåt sett lyckliga äktenskapet med den paranta hustrun är en kuliss. Han är också en notorisk kvinnojägare och använder sig gärna av prostituerades tjänster. Familjen ruvar också på mörka minnen av en son som dog i unga år under omständigheter som tystats ned.

Michelle Maxwell och Sean King engageras av polisen i jakten på mördaren som fortsätter spela sitt morbida rollspel. Ett av uppslagen man arbetar med för dem nära familjen Battle och när ett av mordoffren visar sig vara en ung man som misstänks för inbrott på Battles lantegendom tar jakten en oväntad vändning.
1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart