[Swedish] - Kamelklubben

[Swedish] - Kamelklubben

Written by:
David Baldacci
Narrated by:
Magnus Roosman
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
June 2013
Duration
13 hours 31 minutes
Summary
Serie: Kamelklubben 1

Kamelklubben huserar i utkanten av Washington DC. Den består av fyra udda och illa medfarna medlemmar, och är helt utan makt. Deras mål är att ta reda på 'sanningen' om vad som händer i USA.

Den brokiga församlingen leds av en man med ett dunkelt förflutet som kallar sig Oliver Stone. Klubben ägnar dag och natt åt att granska fantasifulla konstpirationsteorier, nyheter och myndigheternas förehavanden för att försöka finna sanningen och ställa USA:s ledare till svars inför folket. Men inte i sina vildaste mardrömmar kan Stone föreställa sig den konspiration som Kamelklubben är på väg att avslöja...

Efter att ha bevittnat ett mord slungas klubben huvudstupa in i en intrig som sträcker sig ända in i Vita huset, full av oväntade vändningar, högt spel och globala förvecklingar. Klubben slår sig ihop med Alex Ford, en veteran inom Secret Service, som motvilligt blir en av aktörerna i en av de mest rysliga incidenter som någonsin utspelat sig på amerikansk mark. Händelsen kan mycket väl leda till den slutgiltiga urladdningen mellan två skilda världar, och det enda som står i vägen för katastrofen är fem oväntade hjältar.

I Kamelklubben tecknar David Baldacci en skrämmande och levande bild av en värld som snart skulle kunna bli verklighet, och av den lilla grupp som har en möjlighet att hindra apokalypsen.

Baldaccis böcker är översatta till fler än 45 språk och har sålt i mer än 110 miljoner exemplar i över 80 länder. Samtliga av hans böcker har legat på New York Times bästsäljarlista.
[Swedish] - Kamelklubben
This title is due for release on June 24, 2013.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
[Swedish] - Kamelklubben
This title is due for release on June 24, 2013
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
[Swedish] - Kamelklubben
Please Log in and add this title to your wishlist.
[Swedish] - Kamelklubben

We will send you an email as soon as this title is available.

1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart