[Swedish] - Gift med en kvinnomördare

Written by:
Orage
Narrated by:
Håkan Mohede

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
March 2020
Duration
0 hours 12 minutes
Summary
Charlene Williams var gift med en kvinnomördare. Hon skickade sin man till dödscellen, men var hon hans medbrottslig eller var hon också ett offer?
När Charlene Williams träffade Gerald Gallego första gången på en blinddejt 1977 hade hon ingen aning om att den charmerande mannen snart skulle dra in henne i en mördarorgie för att uppfylla sina sexuella fantasier ... Mellan 1978 och 1980 tog paret, som kallades sexslavmördarna i media, livet av tio personer och ett ofött barn. När Charlene och Gerald till slut greps gjorde Charlene ett avtal med utredarna efter flera månaders förhör. I utbyte mot ett kortare straff vittnade hon mot sin man, och målade upp en bild av en våldsam, dominerande man som hade misshandlat och hotat henne för att hon skulle vara med på hans planer. Vad hände egentligen dessa år under Gerald Gallegos våld? Och vad ledde till makarnas avslöjande?

TIDERNAS VÄRSTA SERIEMÖRDARE är en serie om uppmärksammade seriemördare och brotten de begått som både fängslat och förfärat omvärlden. I kortare artiklar och reportage följer vi världens mest omskrivna seriemördare.

Ursprungligen publicerad av Orage och Bokasin.se
1 book added to cart
Subtotal
$0.00
View Cart