[Swedish] - Farbror Blås nya båt

[Swedish] - Farbror Blås nya båt

Written by:
Elsa Beskow
Narrated by:
Sagoklassiker
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
May 2024
Duration
0 hours 30 minutes
Summary
ELSA BESKOW | FABROR BLÅS NYA BÅT

Petter och Lotta är ofta på drift och hamnar långt bort från tanterna och farbror Blå i Lillköping. Den här gången tar farbror Blå med alla fem och hunden Prick på en båttur. Vad som skulle vara en dagsutflykt går snett när Petter och Lotta, som övar rodd, bestämmer sig för att plocka näckrosor och tappar årorna. Som tur är passerar en skeppare med familj som hjälper dem.

Under tiden har tanterna vaknat och upptäckt att båten, Petter och Lotta är borta. De tillbringar natten på ön i en koja och vadar tillbaka till fastlandet nästa dag. Väl hemma i Lillköping, finner de inte Petter och Lotta där. Till slut får de ett brev från Storköping och allt slutar väl.

-

Om författaren: Elsa Beskow (1874–1953) var en svensk författare, illustratör och konstnär, och räknas som en av Sveriges mest uppskattade och kända barnboksförfattare. Hennes tidlösa verk utgör en viktig del av det svenska kulturarvet. I generationer har sagor som Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin, samt hennes illustrationer till visor som Mors Lilla Olle och Bä, bä, vita lamm, varit älskade av både barn och vuxna.
Browse By Category
1 book added to cart
Subtotal
$4.73
View Cart