[Swedish] - Förrädarna

[Swedish] - Förrädarna

Written by:
David Baldacci
Narrated by:
Magnus Roosman
A free trial credit cannot be used on this title

Unabridged Audiobook

Ratings
Book
Narrator
Release Date
July 2013
Duration
12 hours 44 minutes
Summary
Serie: Kamelklubben 3

Oliver Stone, ledare för den mystiska grupp som kallar sig Kamelklubben, är både fruktad och respekterad av dem som korsar hans väg. Genom att hålla ett vakande öga över ledarna i Washington DC har klubben fått nya anhängare men samtidigt skaffat sig fiender - även bland makthavare som är beredda att göra vad som helst för att hindra Stone och hans vänner från att avslöja regeringens hemliga arbete.

Annabelle Conroy är hedersmedlem i Kamelklubben och dessutom en av sin generations främsta bedragare. Kasinokungen Jerry Bagger, mannen som mördade hennes mamma, har hon lurat av fyrtio miljoner dollar. Nu är han henne på spåret med ett enda mål i sikte: Annabelles död. Men medan Stone och hans anhängare gör allt för att skydda henne dyker plötsligt en ny motståndare upp på arenan - en som får Baggers hot att blekna.

En efter en hittas män från Stones förflutna döda. Bakom morden står en enda man: Harry Finn. För de flesta som känner honom är Finn en hängiven far och kärleksfull make som använder sin talang i rikets tjänst. Men han har även en annan sida: han en hänsynslös mördare som nu obönhörligt riktar sitt vapen mot Oliver Stone. Kanske har Stone till slut mött sin överman?
[Swedish] - Förrädarna
This title is due for release on July 22, 2013.

Enter your email below to be notified as soon as it is available!

By clicking "Notify Me" you consent to receiving electronic marketing communications from Audiobooks.com. You will be able to unsubscribe at any time.

Already a member? Log In to add this title to your wishlist.
[Swedish] - Förrädarna
This title is due for release on July 22, 2013
We'll send you an email as soon as it is available!

Already a member?
Log in to add this title in your wishlist
[Swedish] - Förrädarna
Please Log in and add this title to your wishlist.
[Swedish] - Förrädarna

We will send you an email as soon as this title is available.

1 book added to cart
Subtotal
$13.50
View Cart